×
 • KOMPAGNISKABET
 • CASES
 • KONTAKT
 • Cases

  Læs mere om de cases og virksomheder, som vi har hjulpet både sammen og hver for sig. 

  Klikker du på de cases, vi har løst sammen i Kompagniskabet, bliver du her på siden. Klikker du på cases, vi har arbejdet på hver især som virksomhed, bliver du sendt over på vores respektive hjemmesider. 

  Vi har alle sammen den grundværdi, at det er kunden, der er i centrum. Derfor betragter vi også vores kunder som legekammerater og samarbejdspartnere i stedet for "bare" som opgave-giver. Det er i et samarbejde, at opgaver bliver løst bedst og får størst værdi for dig.

  Birch Ejendomme

  En anderledes udlejer med hjertet på det rigtige sted er helt klar over, at de skal nå deres målgruppe online. Derfor har Birch Ejendomme taget fat på Kompagniskabet, hvor vi hjælper ledelsen med at lægge kommunikationsstrategien.

  Attityde har produceret en ny hjemmeside til Birch og Blikfang har skabt en ny lækker visuel identitet til virksomheden. Konceptet bliver rullet ud på mange forskellige platforme både online og offline. 

  Startup Central

  En idé og et produkt på fem sider i powerpoint var udgangspunktet, da vi startede op med Startup Central. I Kompagniskabet hjalp vi Startup Central med at blive klar over forretningens vision, mission og målgruppe.

  Med user story mapping fik vi kortlagt brugerens rejse igennem produktet online og hvilket indhold, der skulle være hvor. Prototypen til Startup Central har Kompagniskabet skabt i samarbejde med Nethart og MVP'en er nu klar til at blive testet hos brugerne. 

  FM Bygningsdrift

  Små og mellemstore byggevirksomheder har også brug for at tænke strategisk omkring deres digitale kommunikation. Derfor hjælper vi i Kompagniskabet Torp & Andersen og senest FM Bygningsdrift, som tager deres digitale kommunikation meget seriøst både med tanke på nye kunder og nye medarbejdere.

  College360

  I Kompagniskabet hjælper vi 2 uddannelsesinstitutioner med at lancere deres nye fælles navn. Et event og en efterfølgende brandingkampagne var med til at sætte College360 på landkortet. Selvom eventet skulle løbe af stablen på forholdsvist kort tid, valgte vi at arbejde med kommunikations- strategien sideløbende for at sikre sammenhæng og de langsigtede ambitioner.

  Attityde laver en omfattende webløsning og Blikfang står bag deres visuelle identitet. College360 følger derudover Kompagniskabets rådgivningsforløb for at optimere på content og sikre eksekvering af strategien. 

  Andre cases fra kompanerne