×
 • KOMPAGNISKABET
 • CASES
 • KONTAKT
 • Hvad er Kompagniskabet?

  De bedste intentioner og de stærkeste kompetencer samlet under én "paraply".
  Kompagniskabet tilbyder et effektivt samarbejde om kommunikationsløsninger, hvor du har mulighed for at trække på præcist de kompetencer, du og din opgave har brug for.
  Alt fra strategisk rådgivning til eksekvering af elementerne i din kommunikationsstrategi på netop de medier, der rammer din målgruppe.

  Du kommer ikke til at arbejde sammen med ét kommunikationsbureau, hvor kommandovejen er en forhindringsbane, forbi receptionen, konsulenten og projektlederen. Du får derimod adgang til et stærkt samarbejde mellem 2 selvstændige virksomheder, der brænder for at skabe kommunikationsløsninger i et tæt samarbejde.

  Kompagniskaberne er strategiske rådgivere, grafiske designere og online specialister - du bestemmer selv, hvem du vil tale med først;)
   
  Atittyde
   er webbureauet, der skaber kreative digitale løsninger med sigte på fremtiden.

  Vi sætter en ære i at skyde din virksomheds stærke sider helt frem i forreste række i det virtuelle udstillingsvindue. Vi skaber effektive designløsninger og hjælper vores kunder med at lave hjemmesider og facebooksider, der understøtter deres forretning. Vores arbejde foregår udelukkende i Umbraco CMS, men vi er til gengæld eksperter i systemet. Der er faktisk ikke noget, vi ikke kan i Umbraco. Bare prøv os:)

  Læs mere om attityde.dk  Blikfang
   er designbureauet, der leverer opsigtsvækkende design og grafik, der stjæler opmærksomhed. 

  Vi tænker i kommunikation på kryds og tværs af medier og leverer gennemtænkt kommunikationsdesign, der skiller sig ud. Vores kompetencer spænder fra udvikling af logoer, grafiske koncepter, visuelle identiteter til effektive kampagner, hjemmesider, annoncer, brochurer, tv-spots m.v. Vi har fokus på at designe og redesigne kommunikation i tæt dialog med vores kunder og direkte henvendt til de relevante målgrupper.

  Læs mere om blikfang.se

  Kompagniskabet